2 причини да заложите на Kаубойс да спечелят Супербоул 2018

2 причини да заложите на Kаубойс да спечелят Супербоул 2018

📁 Новини, Последни новини 🕔09.август 2017
2 причини да заложите на Kаубойс да спечелят Супербоул 2018

Следващият сезон на NFL ще започне на 7 септември и в тази статия ще разгледаме няколко причини да заложите на Kаубойс да спечелят Супербоул през 2018 г.

В началото на сезон 2016 на NFL много експерти в областта на залозите на американски футбол вярваха, че Далас Каубойс има реален шанс за спечелването на Супербоул. През по-голямата част от сезона тази прогноза изглеждаше оправдана, тъй като те доминираха в NFL East Division и лесно напредваха в плейофите.

За съжаление на феновете на Далас, те загубиха в дивизионния кръг на плейофите. Въпреки този неуспех, много онлайн оператори за залагания, включително Bwin, посочват Каубойс като един от фаворитите за залози на Супербоул 2018 с коефициент 10.00. Ето защо.

Езекиел Елиът

След изключително впечатляваща колективна кариера в щата Охайо, Езекиел Елиът бе изтеглен в Далас Каубойс през 2016 г. Той веднага стана рънинг беки и направи многобройни постижения, включително да бъде наречен Pepsi NFL Rookie на седмицата, четири пъти.

Спортните способности на Елиът са една от основните причини да заложите на каубоите да спечелят Супербоул през 2018 г. С такава елитна игра, Далас ще има огромна офанзивна способност и не би трябвало да има проблеми с плейофите.

Дак Прескот

Друга причина да заложите на победа на Kаубойс в Супербоул през 2018 г., е един от най-добрите новобранци на NFL, Дак Прескот. Подобно на Елиът, Дак се присъедини към отбора през 2016 г. и направи много през първия си сезон.

Прескот е може би най-добрият QB в NFL в момента. Той бе обявен за новобранец на годината в края на сезона и опитът, с който ще се насочи в следващия сезон, със сигурност ще помогне на Каубойс да спечели Супербоул.

Ако искате да заложите на каубоите да спечелят Супербоул през 2018 г., уверете се, че сте се отправили към Bwin.

Сподели с приятели