Аутсайдери в Световното първенство: може ли Русия да спечели?

Аутсайдери в Световното първенство: може ли Русия да спечели?

📁 Новини, Последни новини 🕔06.февруари 2018
Аутсайдери в Световното първенство: може ли Русия да спечели?

Бразилия и Германия са най-големите имена, но какво ще кажете за залог на аутсайдер в Световното тази година?

Онлайн сайтове за спортни залози в Русия продължават да коментират кой ще спечели Световното първенство през 2018. Въпреки това, те не спират да спрягат едни и същи имена отново и отново. Разбира се, не без причина: те обикновено споменават най-вероятните за победа кандидати. Световната купа на ФИФА обаче рядко е предсказуемо събитие.

Ще видим ли неочаквана победа в Световното първенство по футбол тази година? Трябва ли да заложите на аутсайдерите, че ще спечелят Световното първенство? Коя възможност за залог трябва да обмислите? Нека да разгледаме коефициентите!

Кой е най-вероятният победител в тазгодишното Световно първенство по футбол?

Онлайн сайтовете за спортни залози считат Германия и Бразилия за най-вероятните победители в Световното първенство по футбол през 2018. Техните коефициенти са съответно 5,50 и 5,75. Те са последвани от Франция и Испания с коефициенти 6,75 и 8,00, за да спечелят Световната купа от 2018. Всички тези коефициенти могат да бъдат открити в Efbet.

Може ли Русия да спечели Световното по футбол тази година?

Винаги можете да залагате на големите имена, но кое им е забавното на тези залози? Всъщност Германия не беше фаворит номер 1 през 2014 г., както и Италия през 2006 г. Най-големите фаворити рядко успяват да се справят с очакванията, затова винаги трябва да обмисляте шансовете на аутсайдерите в Световното първенство по футбол.

Например, може ли Русия да спечели Световната купа тази година? Те ще бъдат домакин и ако решат да уговорят съдиите като Южна Корея през 2002 г., те ще имат доста големи шансове. И чували сме за руската политика, така че не можем да очакваме ясни и стриктно спазвани правила … коефициентът Русия да спечели Световната купа е 35.00!

Дали Португалия ще спечели Световното първенство?

Освен Русия, по-вероятният и разумен залог може да бъде залог за Португалия. Коефициентът за Португалия да спечели Световната купа през 2018 е 25.00 в Efbet. Кристиано Роналдо и неговите приятели пристигат на руска територия като текущи шампиони на Европа, точно както направи Испания през 2010 …

Може ли Кристиано Роналдо отново да поведе страната си към славата? Това е единственият трофей, който не е наличен в колекцията му. Победа в Световната купа може без съмнение да го постави крачка напред пред съперника му Лионел Меси, който също не разполага с трофей от Световното… залог за Аржентина да бъде лоша идея: коефициентът на Аржентина да спечели Световната купа е 9,50.

Белгия, Хърватия … могат ли аутсайдерите да разбият коефициентите тази година?

Хърватия и Белгия продължават да развиват изключителни футболни таланти през последните няколко години. Това е една от основните причини, поради които не един експерт в областта на онлайн залаганията очаква тези отбори да се представят по-добре и по-добре всеки път, когато се състезават в голям турнир.

Ако искате да заложите на Белгия да спечели Световното първенство, ще намерите коефициент 12.75, докато Хърватия е оценена на 39.00. Това ще бъде последният шанс на звездата на Реал Мадрид, Лука Модрич да достигне най-високото ниво на международния футбол. Той вече направи това на клубно ниво, спечелвайки 3 трофея от Шампионската лига за 4 години. Може ли да направи нещо подобно за нацията си?

Сподели с приятели