Betfred сключи сделката за медийни права с The Racing Partnership

Betfred сключи сделката за медийни права с The Racing Partnership

📁 Новини 🕔04.август 2017
Betfred сключи сделката за медийни права с The Racing Partnership

Британският оператор за спортни залагания Betfred стана втората компания, която се съгласи да сключи сделка за медийни права с The Racing Partnership (TRP), след като компанията сключи същата сделка с Ladbrokes Coral миналия месец.

Съгласно условията на сделката, състезанията от 15 Arena Racing Company (ARC), собственик на хиподруми и от 7 независими такива от Обединеното кралство, както и състезанията в Южна Африка вече могат да бъдат показани в 1668 британски магазинa за залагания на Betfred.

The Racing Partnership е съвместно предприятие между собственика на хиподруми и оператор в Обединеното кралство Arena Racing Company (ARC) и седем независими хиподрума, разположени около Великобритания.

В съвместно изявление, обявяващо сделката на уебсайта на ARC, главният изпълнителен директор на ARC, Мартин Крудейц, заяви: „Много се радваме, че се съгласихме на тази сделка с Betfred. Под ръководството на Фред Доне, Betfred и Tote са значителни поддръжници на British Racing и е важно за нас, че магазините на Betfred могат да покажат широкото съдържание на TRP.

„Вече можем да очакваме да работим заедно с Фред и екипа му, което ни позволява да спомогнем за популяризирането и нарастването на залаганията на British Racing“.

Управляващият директор на дребно на Betfred за Великобритания, Марк Стейбънгс добави: „Радваме се, че сключихме сделка с The Racing Partnership и отново можем да покажем на нашите клиенти конни надбягвания от всички британски хиподруми”.

Сподели с приятели