Crown Resorts стартира онлайн лотариен продукт

Crown Resorts стартира онлайн лотариен продукт

📁 Новини, Последни новини 🕔01.септември 2017
Crown Resorts стартира онлайн лотариен продукт

Австралийският казино оператор Crown Resorts планира да стартира онлайн продукт за лотарийни залагания чрез своят интернет спортбук – CrownBet.

Според вестник “ Australian Financial Review „, CrownLotto може да се появи още тази седмица, тъй като Crown се стреми да се конкурира с Lottoland и разширява присъствието си на австралийския пазар.

Lottoland стартира в Австралия миналия месец чрез партньорство с William Hill.

Подобно на Lottoland, играчите в страната ще могат да използват CrownLotto, за да залагат на резултата от традиционната лотария, вместо да купуват билети и да участват директно в тегленията.

Говорейки за вестника, говорител на Crown заяви, че новият продукт ще „отговаря на ясното и нарастващо търсене от страна на клиентите, което се дължи на огромните джакпоти в отвъдморските тегления“.

Вестникът също така съобщи, че CrownLotto ще дари дял от приходите си за различни обществени каузи.

Това споразумение ще бъде в конфликт със сегашната сруктура в Lottoland, която понастоящем не допринася със средства за социални каузи, както се изисква да се правят традиционните лотарии в страната и други региони по света.

По-рано този месец, Crown отчете загуби за изминалата година в редица ключови финансови показатели за 12-те месеца до 30 юни, след като цитира „трудни условия за търговия“ през периода.

Нормализираната нетна печалба след данъчно облагане достигна Aus $ 341.1 милиона, което е спад с 15.5% спрямо предходната година, докато нормализираната печалба преди лихви, данъци и амортизации (EBITDA) спадна с 3.3% до Aus $ 828 милиона.

Сподели с приятели