Dafabet сключи нова спонсорска сделка с Лестър Сити

Dafabet сключи нова спонсорска сделка с Лестър Сити

📁 Новини, Последни новини 🕔14.август 2017
Dafabet сключи нова спонсорска сделка с Лестър Сити

Победителите в сезон 2015/16 на Висшата лига, ФК Лестър Сити обявиха, че Dafabet ще бъде техният нов официален партньор за залагания.

Dafabet е международен онлайн хазартен оператор, базиран във Филипините, който добавя Лестър в дългия си списък със спортни спонсорски сделки. През 2011 г. те подписаха с Алън Шиърър, който да стане посланик на марката.

Джон Круйс, ръководител на спортния маркетинг и спонсорствата в Dafabet, заяви: „С началото на сезона 2017/18, ние сме много щастливи, че ще си партнираме с Лестър Сити. Всеки е наясно, че клубът е един от шестте отбора, които са спечелили Висшата лига, най-гледания футболен турнир в света. Това, което мнозина няма да знаят, е че нивото на подкрепа в световен мащаб, което сега получава отбора, е едно от най-бързо развиващите се в играта“.

В следствие на новата двугодишна сделка отборът на английската Висша лига ще рекламира своя партньор около стадиона си Кинг Пауър Стейдиъм, които е с 32 000 седящи места. Dafabet ще получи голяма експозиция по целия свят в резултат на международното присъствие на клуба и скорошния му приказен успех.

Феновете на Лестър ще се позабавляват, тъй като в следствие на сделката, операторът за залаганията ще предложи специални оферти в дните с мачове, включително по-добри коефициенти и бонуси.

Ръководителят по партньорствата в Лестър Сити, Хари Хир заяви: „Имаме удоволствието да установим партньорство с Dafabet, която вече се радва на силно присъствие в спортната индустрия. Имаме фен база от повече от 10 000 000 поддръжници от целия свят в нашите социални медийни канали – ние сме седмият по големина отбор във Висшата лига и влизаме в партньорство с Dafabet. С нетърпение очакваме в тази платформа да работи заедно за постигане на нашите колективни цели чрез ангажираност“.

Сподели с приятели