Ето 3 залога за аутсайдери в Световното, които да направите

Ето 3 залога за аутсайдери в Световното, които да направите

📁 Новини, Последни новини 🕔19.октомври 2017
Ето 3 залога за аутсайдери в Световното, които да направите

С квалификационните срещи, които вече завършиха, сега е подходящия момент да се отправите към Bwin и да разгледате някои от най-добрите аутсайдери в Световното първенство, на които да заложите.

Почти всички квалификационни мачове за Световната купа завършиха и някои интересни истории започват да се заформят. Една от най-големите новини от Обединеното кралство за хазартните игри, които могат да излязат от тези квалификации, е, че САЩ загубиха от Тринидад и загубиха място в Световното първенство.

Вместо да се съсредоточаваме върху тези новини, обаче, в тази статия ще разгледаме някои от най-добрите аутсайдери в Световното първенство, на които да заложите точно сега. Коефициентите за всеки отбор са чудесни, но на тези три, които сме отбрали може да си струват да заложите.

Заложете на Португалия: 21.00 коефициент

В много отношения е изненадващо, че Португалия има толкова висок коефициент за победител в Световната купа през 2018 г. Те спечелиха Европейското първенство през 2016 г. и играха феноменални в квалификационните срещи, където имат 9 победи и само 1 загуба.

Кристиано Роналдо не показва признаци на излизане от форма и това е основната причина, поради която Португалия е постигнала толкова голям успех през последните няколко години. Португалският отбор е автоматично квалифициран за Световната купа и без съмнение е един от най-добрите аутсайдери за Световното първенство, на които трябва да заложите.

Въпреки скорошния им успех, почти всички оператори за онлайн залагания ги определят като аутсайдери. В момента Bwin определя коефициента за Португалия да спечели Световното през 2018 на 21.00.

Заложете на Исландия: 151.00 коефициент

Исландия се противопостави на очакванията да спечели първото място в квалификационната си група и сега се определя от много футболни бетъри като един от най-добрите аутсайдери в Световното първенство, на които може да се заложат в момента. Тяхното място в турнира е сигурно, въпреки че ще трябва да играят по-добре от всякога, за да спечелят.

Сега Исландия не се хвали със същия брой звездни играчи като Португалия или Англия, но има много талантлив отбор, пълен със специални играчи. Ще бъде ли това достатъчно, за да победи най-големите отбори в света?

Според много експерти, вероятно не. Коефициентът на Исландия да спечели Световното първенство през 2018 е 151.00, който предлага на играчите невероятна възможност за кеш-аут.

Заложете на Хърватия: 41.00 коефициент

Няма съмнение, че Хърватия е един от най-добрите аутсайдери в Световната купа, на които да заложите тази година. Те имат някои от най-добрите играчи в целия европейски футбол и показаха много добри изпълнения по време на квалификационните срещи.

Разбира се, Хърватия все още не е класирана за Световното. Те наскоро победиха Украйна, за да преминат към плейофите от втория кръг и все още трябва да спечелят отново, за да влязат в най-големия турнир във футбола. Повечето футболни анализатори прогнозират, че ще го направят.

В момента Bwin определя коефициент на Хърватия да спечели Световната купа 2018 на 41.00. Ако те официално влязат в Световното първенство, коефициента им може да се промени, но за сега те са фантастична възможност да залог.

За да намерите повече от най-добрите варианти за залог на аутсайдери на Световната купа, не забравяйте да се отправите към Bwin. Тук ще намерите пълен списък с коефициентите за победител в Световното първенство през 2018 година.

Сподели с приятели