Коефициентите за NFL preseason са на разположение в Bet365

Коефициентите за NFL preseason са на разположение в Bet365

📁 Новини, Последни новини 🕔17.август 2017
Коефициентите за NFL preseason са на разположение в Bet365

Членовете на Bet365 вече имат достъп до пълния списък с коефициентите за залагания на NFL preseason, нека разгледаме няколко мача, на които да заложите точно сега!

NFL preseason 2017 най-накрая започна, което означава, че фенове, които обичат да залагат на американски футбол вече могат да започнат да поставят залози на редица страхотни игри! Всяка седмица тези коефициенти ще бъдат на разположение. Нека да разгледаме 2 мача, на които трябва да направите залог точно сега.

Залагайте на Пантърс срещу Тайтънс

Една невероятна игра, планирана за тази седмица, е тази между КАР Пантърс и ТЕН Тайтънс. Хардкор феновете с нетърпение очакват тази среща, тъй като нито един отбор не се очаква да спечели Супербоул, но винаги правят вълнуващи игри.

Пантърс се бореха за голям успех през миналия сезон. Те притежават някои изключително талантливи играчи, включително Кам Нютън, и всъщност са NFL фаворити в тази игра. Тайтънс не са успели да постигнат значителни успехи през последните години и са безспорните аутсайдери за този мач.

Заложете на Пейтриътс срещу Тексанс

Два от най-добрите отбори в NFL ще се изправят един срещу друг тази седмица, а някои невероятните NFL коефициенти за залагания са на разположение и за двата отбора. Повечето експерти по залози на NFL смятат, че всеки от отборите може да направи новина в САЩ, като играе в Супербоул играта тази година, но кой влиза като фаворит?

Въпреки че са шампиони от миналия сезон, Пейтриътс са аутсайдерите в тази игра с коефициент 1.95. Хюстън Тексанс са с може би най-добрата защита в лигата и влизат като фаворити тук с коефициент 1.86.

За да намерите пълния списък на пазарите и коефициентите за залагания на NFL preseason, уверете се, че сте се доверили на Bet365. Тук ще намерите коефициенти за всяка игра, всяка седмица!

Сподели с приятели