Коледно чудо – да кешаутнеш в точния момент

Коледно чудо – да кешаутнеш в точния момент

📁 Новини, Последни новини 🕔29.декември 2016
Коледно чудо – да кешаутнеш в точния момент

Мистериозен играч на Betfair направи един от най-големите кешаута, като спечели общо £223,000 със залог от едва £1.

Акумулаторния залог се е състоял от 21 избора, включително Плимут да победи Уикъмб, а мачът завърши при резултат 3-3 с изравнителен гол на Майлс Уестън в 90-та минута.

Наоми Тотън, говорител на Betfair, каза: „Cash Out дава на клиентите цялостен контрол над залозите им и този случай със сигурност е най-добрия избор за затваряне на залог от всички затворени акумулатори. Клиентът прикова 20 резултата от своите 21 избора преди да преминете към правилната прогноза, че Плимут няма да запази самообладание срещу Уикъмб.

„И с безупречно навременен Cash Out, ентусиастът избра да вземе £ 223k само 4 минути преди Уикъмб да направи изравнителния гол, гол който щеше да бъде фатален за играча, и той нямаше да вземе нищо. Чудесен завършек на Коледа! „

Тази печалба при затваряне на акумулатор с 21 избора, идва след като друг играч избра да не кешаутне своя множествен залог, решение, което се оказа фатално заради късния гол на Ливърпул, в следствие на което шестцифрената сума се изплъзна от ръцете на ентусиаста.

Сподели с приятели