Най-добрите коефициенти за Англия срещу Южна Африка в тест серията са в Bet365

Най-добрите коефициенти за Англия срещу Южна Африка в тест серията са в Bet365

📁 Новини, Последни новини 🕔24.юли 2017
Най-добрите коефициенти за Англия срещу Южна Африка в тест серията са в Bet365

Тяхната серия вече е равна с 1-1, а коефициентите за Англия срещу Южна Африка в третия тестов мач, ще ви предложат чудесна възможност да спечелите пари.

Англия и Южна Африка са в тест серия, а феновете на крикета по целия свят са заети да се опитват да предскажат кой ще завърши поредицата на върха. Тези, които обичат да залагат на спорт, също имат възможността да залагат на предстоящия мач между тези два отбора, който се провежда на 27 юли.

Много от експертите за залагания на крикет залагат на Южна Африка да продължи останалата част от поредицата след господстващото им представяне в игра 2. А Англия печели репутация като отбор, който не изглежда да се възстановява.

Независимо от това, коефициентите за Англия срещу Южна Африка в игра 3 предлагат голям шанс на феновете да направят малко пари. Така че кой отбор влиза като фаворит за залагания на крикет?

Англия срещу Южна Африка мача има 3 коефициента за залагания

Както споменахме по-рано, Южна Африка спечели втората игра с масивни 340 бягания, като изпрати ясно съобщение, че са в тази серия, за да спечелят. Техният отбор не е загубил серия в Англия от 1998 г. насам, въпреки че Bet365 в момента ги изброява като аутсайдер за залагания на крикет, който влиза в играта с 3.25 коефициент.

Капитанът на Джо Роут ще бъде подложен на тест. Английският отбор със сигурност ще се опита да промени репутацията си като отбор, който се сгъва, може би използвайки постоянните способности на играчи като Джо Кларк или Гари Баланс. С правилния начин на мислене и настройка, Англия има голям шанс да направи британските хазартни новини с победа в третата поредна серия.

Съгласни ли сте с коефициентите за Англия срещу Южна Африка? Кой отбор смятате, че ще спечели серията? Отправете се към Bet365, за да намерите пълен списък с коефициенти за залагане на крикет.

Сподели с приятели