Sportito ще си партнира с ФК Куинс Парк Рейнджърс

Sportito ще си партнира с ФК Куинс Парк Рейнджърс

📁 Новини, Последни новини 🕔07.септември 2017
Sportito ще си партнира с ФК Куинс Парк Рейнджърс

Дейли фентъзи спортния оператор Sportito обяви подписването на споразумение за партньорство с отбора на ФК Куинс Парк Рейнджърс (QPR), в следствие на което фирмата ще стане официалният футболен спортен партньор на клуба за футболния сезон 2017/18.

Съгласно условията на партньорското споразумение, Sportito ще има видно присъствие на официалния сайт на екипа и на социалните медийни канали. Sportito ще предложи страхотни изживявания на феновете като срещи с любимите им играчи, печелене на билети за деня на мача и подписани рекламни стоки на отбора.

Sportito вече е подписал договор за партньорство с отбора на Бърнли и с отбора от Шампионската лига, Фулъм.

В изявление на сайта на клуба, Рикардо Митига, изпълнителен директор на Sportito, заяви: „Радваме се да приемем QPR на борда си. За нас е удоволствие да бъдем първия фентъзи спортен партньор на отбора и Sportito ще предложи страхотни възможности на феновете на QPR на нашата платформа този сезон.“

Търговският директор на QPR, Еуан Инглис добави: „Развитието на фентъзи спортовете през последните няколко години е било значително, особено това на фентъзи футбола. Възможността да се печелят ежедневни награди на платформата на Sportito прави предложението им много вълнуващо“.

„Радваме се, че сме в партньорство със Sportito, тъй като те са фантастична спортна компания с големи планове за следващите няколко години.”

Сподели с приятели