William Hill формира партньорство с BD Sport Group | Onlinebettingtips.org

Бетинг и Казино новини и промоции

William Hill формира партньорство с BD Sport Group

William Hill формира партньорство с BD Sport Group

📁 Новини, Последни новини 🕔14.септември 2017
William Hill формира партньорство с BD Sport Group

William Hill и стадионния специалист по маркетинг BD Stadia (BD Sport Group) влязоха в двугодишно партньорство, насочено към повишаване на покритието на живо по време на мач дните от страна на букмейкърите и към инициативи за ангажиране на феновете.

Сделката следва успешен период за William Hill, в който BD Stadia предостави редица „познания за залагания“ по време на мачовете на Челси, Евертън и Тотнъм.

Разширеното партньорство ще прибави шест нови стадиона, добавени към портфолиото на кампанията на William Hill, което сега ще включва; Болтън Уондърърс, Брадфорд, Хъдърсфийлд Таун, Престън Норд Енд, КПР и Стоук Сити.

Допълнителните маркетингови разпоредби ще включват брандови кабини за залагания, униформи на персонала, купони за залагания и корпоративни сюити и ложи.

Тони Уоруик, управляващ директор на BD Sport Group & Joint, коментира споразумението: „Удивително е, че William Hill признава динамичния ангажимент, който предоставя услугата ни, в деня на мача в Уайт Харт Лейн и Стамфорд Бридж. За нас е изключително удоволствие да работим с тях през следващите две години и очакваме футболните фенове да събират печалбите си онлайн и в магазините. “

През август ръководството на William Hill разясни, че букмейкърът ще увеличи маркетинговите си разходи в Обединеното кралство през идните месеци, като по този начин ще привлече целевата си аудитория с дигиталните си залагания.

Кристиан Уелч, маркетинг директор на William Hill, подкрепи BD Sports като маркетингови партньори, като заяви: „BD Sport свърши отлична работа, активирайки нашите права за партньорство за залагания на стадионите на Челси, Евертън и Спърс, и имаме удоволствието да разширим отношенията си с тези нови сделки с клубове от Premier League и EFL.“

Сподели с приятели