Защо да НЕ залагаме на ниски коефициенти

Защо да НЕ залагаме на ниски коефициенти

📁 Новини, Последни новини 🕔15.май 2021
Защо да НЕ залагаме на ниски коефициенти

Факт е, че ниският коефициент вдъхва по-голяма сигурност и шанс да бъде печеливш. Процентът на успеваемост е висок, но от него най-боли. Винаги най-ниският коефициент в колонката, ще избяга. Правилният подбор е от ключово значение и не залагайте всичко на коефициента. Често се случва „рисков“ мач да излезе с категоричен успех, а „сигурният“ да избяга или в най-добрия случай да излезе след драматичен развой на събитията.

Избягвайте прекалено много мачове с ниски коефициенти

Стар закон при залагането на спортни събития, е да не прекалявате със селекциите и да слагате всичко в един фиш. Опитайте се да ги групирате и разпределите на няколко фиша, ако се налага. Не се лакомете от възможността за голям коефициент и добра печалба с малък залог. Изключително голяма рядкост е всички мачове да излязат и често най-ниският коефициент ще ви прецака. Колкото повече срещи комбинирате, толкова повече намалявате шансовете си за печалба.

Сингъл на нисък коефициент – Голям залог и малка печалба

Мнозина преследват лесната печалба с голям залог на малък коефициент. Ниските ставки подвеждат играча и му дават илюзорна представа, че няма какво да се обърка и е въпрос на време да си прибере печалбата. На пръв поглед изглежда примамливо да заложиш 1000 лева за 1300 лв – 300 лева чиста печалба, но рискът е прекалено голям и при евентуална издънка честно казано не си заслужава, защото дори да влезете в серия от няколко печеливши залога, една загуба може да ви стопи банката.

Подходящи ли са ниските коефициенти за твърди знаци в система

Любителите на системите често прибягват до използването на залози с ниски коефициенти като „твърди знаци“, с които да си увеличат печалбата. Честно казано коефициентът не е толкова важен, а подбора на самите залози. Безспорно вероятността за печеливш залог е по- голяма при ниският коефициент, но от опит знаем, че това не винаги е така. Поради това нашият съвет, е да не се влияете прекалено много от коефициентите и да формирате вашия залог на база на личните ви наблюдения и преценка за съответният двубой.

Как да избираме залози с ниски коефициенти

В началото на статията отбелязахме, че най-важното нещо е подбора на залозите. Избягвайте да залагате на ниски коефициенти в полза само на единия отбор. Един от начините да се застраховате, е да заложите на пазар, който включва участието и на двата отбора. Като например – над 2.5 гола или брой корнери. По този начин обхващате по-голям брой събития и значително увеличавате шансовете си за успех.

Сподели с приятели